Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης των ΜΙΕΕΚ και των ευκαιριών που προσφέρουν στις Βιομηχανίες στον ΣΥ.ΒΙ.Α.Α.

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Την Τρίτη, 25/07/2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης της Δημόσιας Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – ΜΙΕΕΚ και των ευκαιριών που προσφέρουν στις Βιομηχανίες, που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

 

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Παντελή Ζαχαροπλάστη, Λειτουργό Διασφάλισης Ποιότητας των ΜΙΕΕΚ. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Ζαχαροπλάστης ανέδειξε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΙΕΕΚ στην προώθηση της επαγγελματικής κατάρτισης στη χώρα μας.

 

Ειδικότερα, επικεντρώθηκε στην ποικιλία των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρονται στους σπουδαστές και τις σπουδάστριες, προγράμματα τα οποία είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, κυρίως στον βιομηχανικό τομέα.

 

Ανέδειξε επίσης την σημασία της συνεργασίας των ΜΙΕΕΚ με τις βιομηχανίες και υπογράμμισε ότι ως μια σημαντική πηγή ανάπτυξης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού για τις βιομηχανίες, τα ΜΙΕΕΚ επιδιώκουν να διατηρούν στενούς δεσμούς με εργοδότες και βιομήχανους προκειμένου τα προγράμματα σπουδών να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους και στις εξελίξεις του βιομηχανικού κλάδου.

 

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να συζητήσουν με τον κ. Ζαχαροπλάστη.

 

Η παρουσίαση προσέλκυσε εκπροσώπους από διάφορες βιομηχανίες, κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι/ες ενημερώθηκαν για τις προηγμένες ευκαιρίες που προσφέρονται στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και απέκτησαν αντιληπτή εικόνα για τον ρόλο που διαδραματίζουν τα ΜΙΕΕΚ στις ανάγκες της Βιομηχανίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα σπουδών αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα ΜΙΕΕΚ στις βιομηχανίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.mieek.ac.cy/index.php/el/

 

Δείτε εδώ την παρουσίαση:

Παρουσίαση ΜΙΕΕΚ στον ΣΥ.ΒΙ.Α.Α.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest