Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση»

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 7/12, η ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση» την οποία διοργάνωσε το Ασφαλιστικό Γραφείο DHD Insurance.

Σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας ήταν η ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας σωστός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός.

Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσιάσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης κινδύνων και ασφαλίσεων αλλά και ευρύτερα σε θέματα που είναι κρίσιμα για τις επιχειρήσεις σήμερα.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού και πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα τέτοιων ημερίδων που σκοπό έχουν την επιμόρφωση και την συνεχή εκπαίδευση των επιχειρηματιών της πόλης.

Χαιρεστισμό απήυθηνε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, κ. Βάσος Δημητριάδης.

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

 

 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest