Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου: Ετών 37!

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Συμπληρώνονται σήμερα 37 χρόνια από την ίδρυση και τη λειτουργία του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου (ΣΥ.ΒΙ.Α.Α.).

 

Ιστορικά, η Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980, ωστόσο, δεν είχαν ολοκληρωθεί ακόμα τα βασικά έργα υποδομής. Η ανάγκη για την προώθηση και την επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν τότε, καθώς και γενικότερα για την προάσπιση των συμφερόντων της Βιομηχανικής Περιοχής Αγίου Αθανασίου, οδήγησαν αρχικά στη δημιουργία μιας επιτροπής και αργότερα στην ίδρυση του ΣΥ.ΒΙ.Α.Α. το 1986.

 

Ο ΣΥ.ΒΙ.Α.Α., με 37 χρόνια ενεργής παρουσίας και εκπροσώπησης της Βιομηχανικής Περιοχής Αγίου Αθανασίου, αποτελεί σήμερα έναν από τους κύριους κοινωνικούς εταίρους που συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις και τις διαβουλεύσεις που αφορούν τη Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, αποτελώντας ένα ισχυρό σύμμαχο των μονάδων που δραστηριοποιούνται στην Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου.

 

Κύριος στόχος της λειτουργίας του είναι επίσης, η αποτελεσματική εκπροσώπηση των μελών του και γενικότερα της βιομηχανίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

 

Από το 1986 έως σήμερα, ο ΣΥ.ΒΙ.Α.Α. έχει σημειώσει εντυπωσιακή πορεία στον τομέα των διεκδικήσεων και των επιτευγμάτων για τις μονάδες-μέλη του.

 

Με αφορμή την επέτειο των 37 χρόνων από την ίδρυση και τη λειτουργία του, πραγματοποιήθηκε επετειακή συνέντευξη του κ. Άκη Κοιλανιώτη, ο οποίος υπηρέτησε ως ο πρώτος Πρόεδρος του ΣΥ.ΒΙ.Α.Α. από το 1986, έως το 2006.

 

Αυτή η επετειακή συνέντευξη καλύπτει μέρος της ιστορικής πορείας του ΣΥ.ΒΙ.Α.Α. από τους λόγους της ίδρυσής του έως μερικά από τα επιτεύγματα που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα.

 

Δείτε εδώ την συνέντευξη

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest