Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Την Δευτέρα, 22/04/2024 ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου πραγματοποίησε την Ετήσια Γενική του Συνέλευση, στην Αίθουσα Venue Centre του Columbia Plaza.

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη. Κατά το πρώτο μέρος, τα Μέλη του Συνδέσμου έτυχαν ενημέρωσης από το Διοικητικό Συμβούλιο για τα πεπραγμένα του έτους 2023, ενώ αναλύθηκε και η οικονομική κατάσταση του Συνδέσμου. Μέρος της διαδικασίας ήταν και οι εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με μυστική ψηφοφορία.

 

 

Τα Μέλη του Συνδέσμου, εξέλεξαν τους πιο κάτω, οι οποίοι συναποτελούν το νέο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΒΙΑΑ:

 

– Βάσος Δημητριάδης

– Κωνσταντίνος Κούντουρος

– Μάριος Κωνσταντίνου

– Αυγουστής Χρυσάνθου

– Γιώργος Δαμιανού

– Θεοδόσης Παπανικολάου

– Γιώργος Γεωργίου

– Πέτρος Οικονομίδης

– Αντώνης Χριστοφή

 

Ακολούθως, το νέο Δ.Σ. αποσύρθηκε σε άλλη αίθουσα για να καταρτιστεί σε σώμα, όπου ο κ. Βάσος Δημητριάδης επανεκλέγει στην θέση του Προέδρου και ο κ. Κωνσταντίνος Κούντουρος ως ο Ταμίας του Συνδέσμου.

 

 

Στις 19:30, ξεκίνησε το 2ο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, κατά το οποίο παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επισήμων, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Κώστας Κώστα, οι Δήμαρχοι Λεμεσού, Γερμασόγειας και Αγίου Αθανασίου, ο Διευθυντής Βιομηχανίας του ΥΕΕΒ κ. Χρίστος Φωτιάδης, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ κ. Σταύρος Σταύρου και Μάριος Τσιακκής αντίστοιχα, ο κ. Γιώργος Γεωργίου ως εκπρόσωπος της ΟΕΒ και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αγίου Συλά, κ. Παύλος Παραδεισιώτης.

 

 

Χαιρετισμό απευθύναν ο Υπουργός, ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, ενώ κατά την λήξη του επίσημου μέρους, τιμήθηκαν ο Διευθυντής του ΕΒΕ Λεμεσού, κ. Χρίστος Αναστασιάδης και οι εταιρίες Medochemie και Χαραλαμπίδης Κρίστης.

 

Με το πέρας της Συνέλευσης, ακολούθησε δεξίωση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι/ες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

 

Άγιος Αθανάσιος, 25/04/2024

 

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest