Επίσκεψη πραγματοποίησε στον ΣΥΒΙΑΑ ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, κ. Στέφανος Στεφάνου την Τρίτη, 13/02/2024 στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, συνοδευόμενος από άλλα στελέχη του ΑΚΕΛ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Στεφάνου έτυχε ενημέρωσης από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Βάσο Δημητριάδη για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν μελλοντικά στην περιοχή.

Ενημερώθηκε επίσης για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της Βιομηχανικής Αγίου Αθανασίου, τα οποία αφορούν κυρίως στην ανεπάρκεια χώρων στάθμευσης, στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει εντός της περιοχής, την έλλειψη σε ασφάλεια (κλοπές, εισόδους/εξόδους, κα), καθαριότητα και υπηρεσίες, ενώ, αναφορά έγινε και στα πρόσφατα γεγονότα της ανάκλησης του χώρου κοινωφελών υπηρεσιών.

Επιπρόσθετα, οι παρευρισκόμενοι κατά την διάρκεια της επίσκεψης έθεσαν -μεταξύ άλλων- τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους σχετικά με επιστολές που άρχισαν να λαμβάνουν για πιθανή αύξηση του ενοικίου τους αλλά και για την στασιμότητα που φαίνεται να υπάρχει για το θέμα των αντιπλημμυρικών έργων που χρειάζονται αναβάθμιση στην περιοχή.

Ακολούθως, ο κ. Στεφάνου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι  οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ είναι γνώστες των προβλημάτων ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα λήψης άμεσων ενεργειών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest