Επίσκεψη του Υποψηφίου ΠτΔ Νίκου Χριστοδουλίδη, στη βιομηχανική περιοχή Αγίου Αθανασίου

Picture of ΣΥ.ΒΙ.Α.Α
ΣΥ.ΒΙ.Α.Α

Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου

Latest Post

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υποψηφίου για την Προεδρία της Κυριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στον Σύνδεσμο Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου.

Κατά την επίσκεψή του, ανέφερε ότι «η ανάπτυξη της βιομηχανίας είναι προτεραιότητα».

Ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανάσιου, για την ανάπτυξη της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Αθανάσιου με τη δημιουργία πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού για τους εργαζόμενους, καθώς και για την προσπάθεια δημιουργίας πρωτοποριακού πάρκου πρασίνου με την οικονομική εισφορά από τον ιδιωτικό τομέα εντός της βιομηχανικής περιοχής, προς όφελος όλων των κάτοικων της Λεμεσού.

Ενημερώθηκε ταυτόχρονα για τις δυσκολίες που  αντιμετωπίζει το φιλόδοξο αυτό σχέδιο σε αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, όπως και για άλλα ζητήματα που αφορούν στην προσπάθεια να  λειτουργήσουν εντός της βιομηχανικής περιοχής συγκεκριμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης των εργαζομένων.

Στη διάρκεια της συνάντησης με μέλη του Συμβουλίου Βιομηχάνων Αγ. Αθανάσιου, ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης απάντησε σε ερωτήσεις αναφορικά με το πρόγραμμα του για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, καθώς και την πολιτική που θα ακολουθήσει στο εθνικό θέμα, το Κυπριακό.

Πλάνα: https://youtu.be/PV9f-hS5Qhc (0,51 sec)

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest