Στην τελετή εγκαθίδρυσης του Νέου Δημάρχου Αμαθούντας, Κυριάκου Ξυδιά παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΒΙΑΑ

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου, κ. Βάσος Δημητριάδης, παρευρέθηκε στην επίσημη Τελετή Εγκαθίδρυσης του νέου Δημάρχου Αμαθούντας, κ. Κυριάκου Ξυδιά, καθώς και των νέων Αντιδημάρχων και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 01/07/2024, στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου, παρουσία πλήθους επισήμων.

Ο κ. Δημητριάδης, συνεχάρη θερμά τον κ. Ξυδιά, τους νέους Αντιδημάρχους και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο για την επίτευξη των κοινών στόχων και προκλήσεων.

 

 

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια δόθηκαν επίσης και στον κ. Ηρακλή Ηρακλέους, ιδρυτή και Διευθυντή της εταιρίας-μέλους του Συνδέσμου «Hercules Group» για την εκλογή του στην Αντιδημαρχία του Αγίου Τύχωνα.

 

 

Ο Σύνδεσμος εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στη νέα Δημοτική Αρχή και δεσμεύεται να συνεργαστεί στενά τόσο με τον Δήμαρχο, όσο και με το Δημοτικό Συμβούλιο για την επίτευξη των κοινών στόχων και την προώθηση της ευημερίας του Δήμου Αμαθούντας.

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest