Οικονομική στήριξη ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αγίου Αθανασίου

Την Παρασκευή, 15/07/2022 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Αθανασίου, η τελετή παράδοσης €30.000 από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Αγίου Αθανασίου για τον νέο Παιδοκομικό Σταθμό στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Αγίου Αθανασίου.   Σκοπός ήταν η ενίσχυση των προγραμμάτων του ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου και η έμπρακτη βοήθεια για την επιτυχή λειτουργία του νέου «Κέντρου Προστασίας και Απασχόλησης Παιδιού – ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου» το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Αγ. Αθανασίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αγίου Αθανασίου, κ. Βάσος Δημητριάδης εξήρε την σημαντικότητα του έργου κυρίως για τις εργαζόμενες μητέρες στην βιομηχανική περιοχή και ανέφερε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια για στήριξη του Συμβουλίου Κοινοτικού Εθελοντισμού του Δήμου Αγίου Αθανασίου.

Την επιταγή παρέδωσαν ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΒΙ.Α.Α., πλαισιωμένος με μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.ΒΙ.Α.Α., την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΚΕ και Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου, κ. Μαρίνος Κυριάκου.

Φώτο:

 

 

Tags:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest